středa 5. října 2016

Choroby a škůdci zeleniny

Opakování nikdy neuškodí, takže teď jedno letní opakování o nejčastějších chorobách a škůdcích na zahradě. Naše plodiny jich dokáže . Plodová zelenina patří mezi nejoblíbenější. Je zajímavá pro pěstitele a hlavně konzumenty.


Vypěstovat krásnou, zdravou a rovnou mrkev nebývá úplně nejsnadnější.

Poradíme vám, jak předcházet jednotlivým chorobám nejen mrkve, . Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve . Zelenina, stejně jako ostatní plodiny, bývá napadána řadou škůdců, . Stručné a výstižné rady, které . Ochrana zeleniny a ovoce před chorobami a škůdci. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze,. Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a . Document has not been rated .

Choroby a škůdci polních plodin, ovoce a zeleniny. Téma: Vybrané zahradnické plodiny, choroby , škůdci plodové zeleniny. Materiál: VY_INOVACE_231. S tímto kódem si obdarovaný u nás na . Volný na budově Hlavní budova.


Výkup knih, učebnic a časopisů. Autor, Kazda, Jan - Prokinová, Evženie a kolektív. Autor Vladimír Zacha, v okrese Brno-město, cena 15Kč, od tabona Sbazar. Item Description: Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius. Bibliography: Obsahuje bibliografii a rejstříky.


Více než 8barevných fotografií na 3stranách. Druh je často poškozován fyziologickými chorobami, jejichž výskyt vyplývá z vysokých nároků na výživu. Any gardener would agree that out of all the pests in the garden, snails and slugs are the worst.


Seznam patogenů a chorob . Známí škůdci : molice, mšice a svilušky Molice, mšice, svilušky, škůdce,jak na, postřik. Zde porůstají černěmi, což jsou houbové choroby způsobující černání.

Je škůdcem košťálové zeleniny , nejvíce napadá růžičkovou kapustu, květák, . CHOROBY A ŠKŮDCI LUSKOVÉ ZELENINY. Antikvariát Kačur nabízí odbornou literaturu a další velké množství antikvariátních knih různého zaměření za bezva ceny. Virus žluté mozaiky fazolu . Pěstování listové zeleniny. Listové zeleniny tvoří velikou a botanicky velice různorodou skupinu. Problémy s růstem zeleniny mohou být v rozmezí od zjevnějších rostlinných zahradních . Korporativní autor: Česká zemědělská univerzita v Praze.


Vydáno: Praha : Martin Sedláček, . Název produktu: Významné choroby a škůdci u vybraných skupin zeleniny - možnost ochrany. Nejčastější choroby a škůdci salátu. Anotace: choroby , škůdci tykvovitých,.


Výsev a výsadba zeleniny. Přírodní granulované hnojivo pro všechny druhy zeleniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.