pondělí 8. srpna 2016

Žumara ztepilá pěstování

Jul Oblastí původu žumary ztepilé (Chamerops fortunei) je jihovýchodní Asie. U nás ve střední Evropě tuto palmu pěstujeme jako přenosnou . Kmínek je pokrytý vlákny připomínajícími jutu a . Trachycarpus fortunei ) je tropická dekorace do každé zahrady! Palma konopná, také zvaná jako Žumara ztepilá , má svůj původ v Číně.


Feb Žumara ztepilá : palma, která nezmrzne Žumara ztepilá nebo také palma. Jak vypěstovat palmu konopnou ze semínek? Rostlina má ráda písčitou půdu, do které můžete přimíchat štěrk či . Chamaerops humilis - žumara nízká. Odnože se dají oddělit a pěstovat samostatně, ale je to složité a hrozí, že se odkopek při špatném oddělení neujme.


Pěstujeme ji jako nenáročnou pokojovou rostlinu, avšak vydrží i venkovní teploty,. Jan Mnohé palmy lze úspěšně pěstovat jako pokojové rostliny. Trachykarpus fortunei) dorůstá až do výše či metrů. Rady a návody na Hobbyzahrada.


Žumara ztepilá pěstování

Při pěstování na chráněné poloze přechodně vydrží až. Nejlepší podmínky pro venkovní pěstování po celý. Rostlina se u nás pěstuje jako pokojová rostlina, ale můžeme jí mít i venku, . Ensete ventricosum Maurelii ani arálie, pěstovaná jako pokojová rostlina Fatsia.


Nejmrazuvzdornější palma, snese teplotu až -23°C. V našich podmínkách pěstuje jako pokojová rostlina, ale lze ji umístit i na . Nov Palmy Žumara stepilá pěstování , choroby, ošetření, postřik. Smrk ztepilý (Picea abies) je statný stálezelený jehličnatý strom. Latinsky: Kalanchoe Jedná se o venkovní variantu této známé interierové rostliny.


Žumara ztepilá pěstování

V balení jsou 4ks stejné barvy. Ty jsou k dispozici celke. Zabýváme se pěstováním ovocných stromků a keřů a okrasných dřevin v širokém sortimentu. Mnohé lze úspěšně pěstovat jako pokojové rostliny, vzrostlejší atraktivní palmy.


Jun Na terase můžete pěstovat mnoho druhů – ať už květiny a keře obvyklé i méně obvyklé. Tato palma tvoří keř až nízký stromek s vějířovitými listy. Dospělá rostlina může kvést a plodit.


Žumara ztepilá pěstování

V zimě snáší žumara teplotu až stupňů a tmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky