středa 3. srpna 2016

Vermifix lepidlo

Vermifix lepidlo

Vermifix lepidlo na ochranu stromů ve spreji 400ml - k vytvoření 1 bariéry proti lezoucím škůdcům - PROHOPO. VERMIFIX lepidlo ve spreji na ochranu stromů. Vermifix je lepidlo ve spreji, které je určeno k ochraně stromů před lezoucími škůdci a také k přípravě lepovych pastí všeho druhu.


Vermifix lepidlo

Vytvoří se tak bariéra, která. Proti jakým škůdcům je určen? Vermifix slouží k monitoringu a signalizaci náletu či výskytu škodlivého hmyzu - dřepčíků, mšic, molic, nosatců, . Vermifix – lepidlo v spreji na ochranu stromov a rastlín Slúži na monitoring a signalizáciu náletu alebo výskytu skočiek, molíc, nosáčikov, smutiviek, strapiek, . Můžete jej dále použít i na přípravu lepových pastí.


Stačí nastriekať priamo na kôru postačí tenká vrstva. Lep je možné nastříkat přímo na zralou kůru . Prohlédněte si vermifix lepidlo na ochranu stromů v katalogu aktuálních letáků a slev oblíbených prodejců. Nabídky výhodných slev online a na jednom místě. Před použitím dobře protřepejte. Lepidlo Vermifix na ochranu stromů ve spreji 400ml.


Vermifix lepidlo

Nůžky na větve 200cm jsou kompaktním nástrojem určeným pro stříhání větví v korunách stromů. Dostupnost: Skladem méně než 10. Cena uvedena vždy za jednotku. Výsledky hledání v produktovém katalogu: Upřesněte výsledky hledání: Produktů na . Vermifix 400ml Moudrý Ostatná chémia Chráni vaše stromy a rastliny od škodcov Lep neobsahuje je.


Profesionální lepidlo na koberce, PVC a další podlahoviny ve spreji, 5ml, vysoká. Den Braven Montážne lepidlo Mamut High Tack 2ml, sivé. Soudal Polyuretanové lepidlo na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.