středa 9. března 2016

Papratka niponská

VZRŮST, nízký nebo půdopokryvný. Zajímavá svým netradičním zbarvením listů, které jsou kovově šedé se zeleným . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které . Barva listů této kapradiny je stříbrná, zatímco stvoly a žilnatina je vínová. Netík Venušin vlas se u nás pěstuje jen ve skleníku nebo jako pokojová rostlina, protože zvládá jen mírné mrazy.


Metallicum ( papratka niponská ) pochází z Koreje, Číny a Himalájí. Středně vzrůstná kapradina, se zajímavě vybarveným listem, velmi působivá, vyžaduje více . Missing: niponská ‎ ‎Must include: ‎ niponská Kapradiny jako nezbytný doprovod Flóra na zahradě https://www. Někdy se prodává i jako zvláštní druh s názvem papratka niponská. Jeho společníky mohou být například hořce, papratka niponská , zběhovec, sasanka aj.


Může také růst jako podsadba okrasných dřevin, jako je . Nízká kapradina dosahující výšky do 40cm s výrazným listem kovově stříbrnozelené barvy s . Athyrium – papratka , atyrium, asi 1druhů, velmi rozmanité lokality, okr. Papratka niponská Metalicum Anthyrium nipponicum Metalicum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.