čtvrtek 3. března 2016

Levandulová farma jižní morava

Zůstává po nich i spoušť. Bezděkov je malá vesnička nedaleko Úsova, v místech, kde úrodná Haná pomalu začíná přecházet v Zábřežskou pahorkatinu. Na místní fialová levandulová pole se sjíždějí zájemci z celé České republiky. V nich bylina putuje do sušárny a farma ji po celý rok zpracovává. Poznat krásy jižní Moravy se vydávají každý rok statisíce lidí ze všech koutů republiky i světa.


Zdroj: I love jižní Morava. Ruční česká výroba produktů ☕. Tradičně nejoblíbenější . Druh činnosti, levandulové pole, obchůdek s možností nahlédnutí do výroby. Minimální počet nocí, 2. Jaké tajemství ukrývá Jižní ostrov Nového Zélandu? Plňme si sny Já chtěla už snad let na Moravu . Za levandulí nemusíte cestovat tisíce kilometrů. Chalupa je 1let stará a. Provence to určitě není, jelikož je to pořád Morava a ne Francie.


Chystáte se do Mikulova a hledáte inspiraci, kam se v Mikulově podívat, nebo kde se ubytovat? Máme pro vás přehled toho nejlepšího. Vlídní lidé, historie, z níž se rodila jižní Morava.


Starovičky, taková malá Provance na jižní Moravě. Ubytování Němčičky - I love Jizni Morava. Až se půjdete na tehle kousek Provence na jižní Moravě podívat, . Vy jste největší levandulová farma v Česku.


Na co jezdit do Francie, když máte stejný zážitek i na jižní Moravě? Levandulová farma z jižní Moravy. List of photos and videos. Jižní Morava : možnosti levného ubytování v penzionech a apartmánech. Jižní morava , ale na chvíli se cítíte jako v Provence.


Ladná, Jihomoravský kraj, Česká republika. Vyrábíme a prodáváme polštářky, potraviny, pytlíčky, kosmetiku, dárkové balíčky, svíčky a další zboží z levandule.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.