pátek 4. března 2016

Elektrické nůžky na plech makita

Elektrické nůžky na plech makita

Nůžky na plech značky Makita. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Aku prostřihovač Makita DJN161Z Li-ion 18V - solo.


Elektrické nůžky na plech a prostřihovače plechu jsou určeny ke stříhání a prostřihování. Autorizovaná prodejna a e-shop elektrického a AKU nářadí Makita. Německá kvalita za rozumnou cenu. AKU vrtačky, AKU šroubováky, elektrické nářadí a další. Poradenství od vyškoleného personálu.


Možnost prohlédnutí na naší prodejně. Máme vlastní značku produktů Kaxl. Servis nářadí a zahradní . Aku nůžky na plech Makita DJS101Z - 18V, 2kg, bez akumulátoru a nabíječky.


Elektrické nůžky na plech makita

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Příkon : 3W Tloušťka řezu : 0. Kompaktní elektrické nůžky na plech s nízkou hmotností - silný motor 380W. Výborné vyvážení - Štíhlá konstrukce pro jednoduché držení a ovládání stroje - No. V naší nabídce najdete elektrické nůžky na plech od značky NAREX a EXTOL.


Technické parametry a informace. Lehké a účinné elektrické nůžky na plech , jednoduché ovládání. Střižný radius: mmŘezný . Náhradní součástka vyměnitelná bez nutnosti navštívit . W, EXTOL INDUSTRIAL, IES 16- 500.


Elektrické nůžky na plech makita

Silné a kompaktní nůžky na plech s hmotností kg. Kategorie: ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ, Hoblíky. Výrobce Makita , prodej v sekci. Další produkty v kategorii.


Nakupujte Elektricke nuzky na plech makita nejlevněji na trhu. Popis: Silný motor s výkonem 3W Kompaktní stroj s nízkou hmotností a snadnou ovladatelností. Pohodlně a snadno ovladatelné elektrické nůžky na plech.


Ergonomicky tvarovaný kryt úhlové brusky. Velmi odolný střižný mechanismus vhodný pro . Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte. Elektrické nožnice sú určené na prestrihávanie plechov tam, kde je potrebný malý polomer zakrivenia a je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.