pondělí 8. února 2016

Ngp sp 420 náhradní díly

Konkrétně se mi jedná o víčko na benzínovou nádržku,. Ozubené kolo 18Z, NGP -některé modely. Cívka zapalování NGP SP 5HW a mnoho jiných modelů Nezařazené náhradní díly Cívka zapalování NGP SP 5HW a mnoho jiných modelů. Zvolte KASUMEX, specialistu na náhradní díly na sekačky, křovinořezy a další stroje.


Pumpička motoru NGP T37 T47 T57 T675. Benzínová sekačka NGP SP 5HW s pojezdem a nízkou spotřebou paliva. V balení navíc náhradní nůž zdarma. Sekačka benzinová NGP SP 5HW. Jako lanko k pojezdu a sběrný koš, děkuji za . Dobrý den, kde seženu náhradní díly ? V našem e-shopu nabízíme nejprodávanější náhradní díly na námi prodávané výrobky.


V případě, že jste Vámi požadovaný náhradní díl nenalezli, nebo máte . VeGA lanko sytiče HW SP. Náhradní díly jsou určeny opravnám těchto strojů. Sháníte k sekačce s pojezdem náhradní díly ? Připraveno k odeslání Typ: Lanka Určeno pro: sekačky Vhodné pro: MTD SP. Scháním nůž do sekačky NGP Sp 4déla nože cm. Na náhradní díly , zachovala, ale se zadřeným pístem.


Poptávka: oprava elektrické travní . Pokud není přímo uvedeno, nejedná se o originální náhradní díl. Originální objednací čísla u dílů jsou uvedena pouze pro orientaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky