čtvrtek 4. února 2016

Keraštuk vydatnost

Vydatnost na 1mpři souvislé tloušťce vrstvy 5mm vystačí 2-kg. Jsou součástí systému značení Abeceda malování vyvinutého společností . Výrobky značky: Sedlecký kaolin s. KERASTUK je tekutá štuková omítková směs určená pro okamžité použití. Omítková směs určená pro vnitřní použití.


Obsahuje jemný křemičitý písek, vápno, hydraulické a organické pojivo, plavený. Proč míchat vlastní štuk, když můžete použít hotovou tekutou štukovou směs? Kerastuk – jednoduchost, čistota, kvalita. Moderním trendem při tvorbě omítek je aplikace již připravené tekuté směsi určené k okamžitému . TUKOVÁ OMÍTKA KERASTUK K – doporučený pracovní postup.


Aktuální leták HORNBACH 1. Na stránce, kterou si aktuálně prohlížíte, najdete akce na keraštuk ,. Jsou vyrobeny z ekologicky nezávadných surovin - směsi . Je určen jako tenkovrstvá. Záruční lhůta: měsíců od data . PENETRACE CAPAROL, ALPINE. Název, Kó MJ, Hmotnost, Cena s DPH.


Vnitřní směs pro štukové omítky KERASTUK K. Silikonová omítka Baumit. Lepidlo na lepení Weber 25kg za 1kč. Keraštuk Exteriér pastovitá štuková omítka pro tenkovrstvou. Super podzimní úžasné nabídky OBI. KRÁLOVSKÝ VÝBĚR ORCHIDEJ.


Vydatnost m kg Nátěr malířský vnitřní PLUS kg ks 4049 Nátěr malířský. Připravena k okamžitému použití, nanáší se v tenké vrstvě. Dobrá odolnost proti otěru, vysoká vydatnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.