pondělí 8. února 2016

Hrnec 50l

Gastro hrnec z nerezové oceli, indukčním sendvičovým dnem. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Velký smaltovaný hrnec l značky BELIS. Jde o oblíbené hrnce mezi domácími kulináři. Toto velkokapacitní nádobí má velice široké uplatnění.


Veškeré informace o produktu.

Nerezové hrnce představují díky používaným technologiím a kvalitním materiálům výrobek vhodný . Banquet Nerezový hrnec s poklicí Cassida New Line l. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Hodí se pro každý typ varné . Hrnec z nerezu 24L - 50L. Stroje - Nerez hrnec bazar. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Velkoobjemové ocelové, oboustranně smaltované nádobí typu GASTRO. Je vhodné pro kuchyně stravovacích zařízení i pro užití v domácnosti a hospodářství. Vysoce kvalitní hrnec z certifikované nerezové oceli se silným dnem pro rovnoměrné rozvádění tepla. Katalogové číslo: AL-200. Sada turistického nádobí,které bude užitečné při každém kempování nebo výletě.


Vícevrstvé dno, vhodné pro indukční, elektrický, plynový i keramický sporák, . Find this Pin and more on Icetea brand by Ann. Nedokazal jsem pro nej najit vyuziti. Je v dobrem stavu s poklici.


Presne rozmery a foto dodam v pripade zajmu. Výrobek je vhodný do kuchyní stravovacích zařízení, domácnosti, hospodářství apod. Objem je spocitan dle rozmeru. Tlakový hrnec WMF Perfect Plus je opravdovým fitness centrem pro kulinářské požitky. Zelenina nebo brambory, ryba nebo maso, krájené nebo vcelku, vaření, . Dalšími výhodami, kterými se může hrnec pyšnit je například . Hrnce firmy Technologis se vyznačují výjimečnou tuhostí a vyztuženými okraji.


Kvalitní nerezový hrnec s výpustným kohoutem.

Možnost myti v myčce, odolne vůči kyselinám. Kvalita a funkčnost nádobí je ověřena mnoha. Youfeng plastů nabízí hydroponie plast rychlejší růst hrnec 50L strom stromek kontejner zahradní nádoby na rostliny na prodej. Jako jeden z Číny profesionální. Základní specifikace hrnec pr.


Dvouplášťový sýrařský hrnec litrů s výpustí a elektrickým míchadlem s regulací otáček. Ideální pro přípravu a odpuštění většího množství vývaru. Nerezový hrnec 50l s poklicí nový, určen k profesionálnímu použití.


Nabízený produkt hrnec pr. Vhodné pro všechny typy . U nás máte také jistotu, že v případě reklamace .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky