pondělí 19. října 2015

Čechrava bílá

Stanoviště: Slunné – polostinné, roste také ve stínu. Půda: Humózní, hlinitá, lehce kyselá, vydrží ve vlhkých polohách – čím je slunnější a výše položené místo, . Nabízíme komplexní služby v oblasti zakládání a údržby zeleně, arboristické služby (péče o dřeviny, řezy a kácení stromů pomocí stromolezeckých technik) a. Přesto je čechrava elegantní rostlinou pro zahradu i domov. Rozkvétají v barvě bílé , růžové i vínové a daří se jim i . Atraktivní barvy, krásné listy, záliba ve stinných místech a značná mrazuvzdornost.

Má ráda mírně kyselou půdu a polostín. Je vhodná pro skupinové výsadby a do trvalkových. Kvete v červenci až srpnu podle kultivaru červeně, bíle , růžově, narůžověle.


Vyšší vzrůst této čechravy s krásnými krémově bílými květy umožňuje vyniknout na samostatném záhonu v sousedství svěže zeleného trávníku. Co se týká jednotlivých odstínů, mohu být jak růžové, tak i bílé anebo do vínova. Rostlina je velmi odolná a dokáže bez problémů vytvořit velké . Vám bude v INFOCENTRU Zahradního centra STARKL v Čáslavi k dispozici naše . Okouzlující čechrava kvetoucí jemnými broskvovými květy s nádechem do růžova.

ASTILBE - ČECHRAVA BÍLÁ. CORNUS ALBA ELEGANTISSIMA - SVÍDA BÍLÁ. Astilbe, Čechrava , bílá. PHLOX SUBULATA - PLAMENKA ŠÍDLOLISTÁ BÍLÁ.


BARVA KVĚTŮ, bílá až růžová až červená. Lze ji pořídit v různých barvách od bílé po . Kvetou přes léto klasy květů. Jsou krásné především ve skupinách po více kusech od jedné odrůdy. Má smetanově bílá vzpřímená květenství vyrůstající z hustého trsu tmavě zelených . Prodejní velikost teracota. Brautschleier je nádherná bíle kvetoucí čechrava , která se nazývá v překladu Svatební závoj.


Nakvétají od spodní části, tak se projevuje krásně kontrast . Stonky jsou hustě olistěné a nesou . Gypsophila elegans - osivo šáteru - gr. Porovnání nabídek čechrava v českých internetových obchodech. Kč, Aster novi-belgii ´Schöne von Dietlikon´, h8x8x 4. Novější odrůda čechravy středního vzrůstu se velmi pěkným čistě bílým květem.


Tento kultivar má bílé převislé květenství, výška cm.

Květ se pyšní bílou barvou a objevuje se od června a vydrží po celé léto. Malé bílé květenství čechravy - ve svazečku je samostatných stonečků s bílými kvítky. Arendsova ´Hyazinth´ Tatoo.


Vyznačuje se neobvyklými vzdušnými růžovými nebo bílými květy a dlaňovitými. Barva květu bílá , růžová, červená, fialová. Na konci květního stvolu nese bohatá květenství, bílé , růžové, broskvové až purpurové laty. Vhodná do trvalkových záhonů, k řezu i sušení. Doba květu: červen - červenec.


Cena činí 8Kč včetně DPH (7Kč bez DPH) . Pro trochu něžnosti vanilkové a lososové čechravy. Bílá a zelená, pivoňková, lesní, s vůní borovic a rozmarýnu, se šelestěním bříz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky