pátek 7. srpna 2015

Vanish na slimáky 500g

Internetový obchod - zahradnická prodejna Zbraslav, se soustředí na odvětví zahradnictví, kde najdete produkty pro práci na zahradě. Zahradní nářadí, truhlíky. Vanish slug pellet 2g.


Calgon Powder na vodní kámen 5g. Fordeler Imponerende flekkfjerning. Návnadový přípravek proti všem druhům slimáků a plzáků. Neudorff přípravek proti slimákům 5g7.


Bros Nástraha na slimáky kusy3. Rychle a zároveň bezpečně. Nabízíme účinné jedy na slimáky , které jsou šetrné k vaší zahradě. VANISH SLUG PELLETS 500gPředmět dodání je aplikace požerové nástrahy přípravku na bázi atraktivních látek pro slimáky , plzáky a hlemýždě.


Na začátku otravy bývá u postiženého zvířete zjišťována tachykardie, nekli. Ferramol 500g Granule proti slimákům. Pes sežral maximálně 5g nástrahy. Orion Total Attack nástrahy na mravence ks.


Vysoce účinná granulovaná požerová nástraha ve formě tmavěmodrých mikrogranulí na bázi atraktivních látek pro slimáky , plzáky a hlemýždě, která obsahuje . Granulovaná požerová nástraha na bázi atraktivních látek pro slimáky , plzáky a hlemýždě. Slimáci nám ožírají jahody už rozebírají maminky na webu eMimino. Slimáků je při invazi opravdu obrovské množství a na jeden zátah jich můžeme nasbírat desítky až stovky (opravdu).


Prostředek proti škůdcům Limanish Premium na slimáky kg. Bazénová chemie Modrá skalice 500g. CAREO granulát na mravence 100g VANISH SLUG PELLET na slimáky. Moluskocid ZDRAVÁ ZAHRADA na slimáky 200g.


Bezpečně účinkuje na slimáky a plže, kteří se po pozření granulí stáhnou do svých podzemních úkrytů, kde uhynou . Přípravek je vhodné použít pro. Ceny u malospotřebitelského balení o váze 5g se pohybují mezi 1– 218 . Hlíva ústřičná 5g 1Kč. Jahody jsou vhodné jak pro přímou konzumaci, tak na zavaření. Pouze na objednávku Vám dodáme zdravé. Kristalon Plod - květ 500g.


Granule na slimáky se jako pojem v ochraně zahrady před těmito škůdci velmi zažil. Balení: 2a 5g , kg. Použití : Zelenina - Slimáci a plzáci . Slimex ve formě granulované návnady k ochraně polních plodin, zeleniny, ovocných, okrasných a. Past na slimáky s odnímatelným víčkem ve tvaru žáby. Bayer NATRIA Bariéra na slimáky a plzáky 500g.


Lapač slimáků - pivní past na slimáky , sada ks Zastavte invazi slimáku s naší pivní pastí Princip pasti: Slimáci a šneci jsou nepřáteli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky