úterý 4. srpna 2015

Sunfun pavillon

Sunfun pavillon

Motorový fukar a vysavač listí McCULLOCH GBV 325. Benzinový vysavač listí BV 3- NOVÝ. Benzínový foukač listí Husqvarna 5BTS (zádový fukar).


Sunfun pavillon

Vysavač listí fukar benzínový Jonsered BV 2126. Strunová sekačka benzínová Jonsered by Husqvarna GT2128. Husqvarna Zahradní a lesní technika Husqvarna Zahradní a lesní technika. Typické použití je při vysávání listí , ale spektrum použití je daleko širší. Snadnou přestavbu se může jeho funkce měnit z vysavače na foukač a naopak.


Typ: Vysavače listí motorové. Fukar a vysavač na listí benzínový, velmi dobrý stav, pravidelně servisovaný, v ceně set na vysávání listí - cena 4. HUSQVARNA 1BVX je motorový vysavač a fukar listí , který je osazen 2- taktním motorem s obsahem 2ccm, o výkonu HP. Moderní zahradní vysavače dokážou bioodpa jako je spadané ovoce, listí nebo větvičky, nasát i rozdrtit.


Sunfun pavillon

Pak ho stačí vyklopit do kompostéru, kde se vše do . Nářadí nejvyšší kvality od TOP výrobců - Milwaukee, Hitachi, Knipex, KS Tools, Wera, Parat, Stihl, Husqvarna a další. Doprava zdarma nad 30Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.