čtvrtek 2. července 2015

Smldinec čínský

Rod smldinec zahrnuje celkově asi 1druhů. Je známý pod názvem Wild Yam, čínský jam, Yuma, revmatický kořen, ďáblovy kosti,. Ve středověku se odtud rozšířila do Ameriky.


Smldinec čínský

Jste v přechodu a trápí Vás nepříjemné příznaky? Toužíte po kvalitnějším sexuálním životě? Doplněk stravy WILD YAM STAR obsahuje hlízu smldince chlupatého , která přispívá k normální funkci žláz s vnitřním vyměšováním. Bylinné kapsle jsou přírodním prostředkem. Obsahují jemně mletý kořen.


Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Smldninec chlupatý, aluka, yam, barbasco, kolikový kořen, čínský kořen, ďáblovy kosti,. Tato léčivá rostlina se užívá již od dob Aztéků.


Tinktura (extrakt) z hlízy jamu (yamu) čínského. Dalšími názvy jsou také - smldinec čínský , yam čísnký, batátový. Málo známá, velmi dekorativní, léčivá liana pocházející z Číny. Rychle obrůstá oporu, v zemi . Prohlašuji, že jsem práci: Rostliny tradiční čínské medicíny vypracovala samostatně a. Dioscorea batatas, čeleď smldincovité . Dracocephalum moldavica včelník.


Yuma, čínský jam, čínský kořen a mexický divoký . Tým zjistil , že to jsou pozůstatky z ječmene, prosa, smldince , kořene . Lékořice lysá-lihoglycerolový extrakt, mg. Ploštičník hroznatý-lihoglycerolový extrakt, mg . INFORMAČNÍ OZNÁMENÍ – VEŘEJNÁ KONZULTACE. Smldinec čínský -lihoglycerolový extrakt, mg.


Zeměpisná označení z Japonska. V rámci probíhajících jednání o dohodě o volném . Dále tonizuje funkci žláz . Jinými slovy se mu také říká smldinec čínský nebo také jam či yam batátový. Estrofit - tinktura (extrakt) pro nastolení hormonální rovnováhy žen v období menopauzy. Kromě nich našli vědci ještě stopy dalších bylin, jako byla například slzovka, smldinec nebo . Ovoce, zelenina a obiloviny v nezměněném stavu nebo zpracované – smldinec čínský.


FotoZOO - Lubomír Prause: Fotografie druhu SMLDINEC KŘÍDLATÝ. S obsahem výtažku ze superpotraviny Goji (kustovnice čínská ) Vlastnosti Výjimečné . Podobné s: Andělika čínská , Chřest hroznovitý (šatavari), Kudzu, Smilax . Přípravek Menostabil obsahuje fytoestrogeny z jetele lučního, smldince chlupatého a anděliky čínské , jejichž působení se podobá účinkům ženských pohlavních . Belamcanda chinensis - angínovník čínský. Dostupnost: ZASLÁNÍ V ZÁŘÍ!


Cordyceps nebo-li Housenice čínská je naprosto unikátní doplněk. Wild Yam je zelená rastlina patriaca do čeľade viacerých podobných druhov označovaných ako Smldince. Rastlina má typické zelené listy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky