pondělí 6. července 2015

Křepelčí vejce 18ks

Křepelčí vejce 18ks

Doporučujeme po zakoupení uchovávat v chladu. Cena za platíčko ks křepelčích vajíček, chovaných s láskou. Naše vajíčka pro Vaše zdraví. Křepelčí vajíčka jsou asi 5krát menší, než ta slepičí. VEJCE KŘEPELČÍ 18ks N, Vejce čerstvá, Potraviny domů, potraviny online, dovoz potravin až do domu.


Praha a okolí, doprava zdarma. Uzavíratelné platíčko na vejce 157x153xmm průměr mm. Prodám domácí křepelčí vejce , chov křepelek na substrátu, nikoli. Dále k prodeji plata na křepelčí vejce na 18ks vajec, balení… Kč Středočeský kraj . Transportní obal na křepelčí vejce. Dostupnost: Běžně dostupné.


Bezlepkové potraviny Online Market . Nakupte online a vyzvedněte si svůj nákup na jednom z našich výdejních míst. Zlatá Vejce Čerstvá vejce L 18ks. Schubert Podestýlková vejce ks.


Vyprodáno již brzy doplníme. Uzavřená platíčka s křepelčími vajíčky jsou výbor. Plato 30ks - 9-, plato 18ks - 5-. Nabízím křepelčí vejce z domácího chovu.


Blistr plato na křepelčí vajíčka na 18ks. Zboží nenalezeno nebo odstraněno. Pokud je Vámi zadaná adresa správná, kontaktujte správce webu nebo nám položte dotaz na dané zboží přes konktatní . Feb Pouze konzumní, plato 18ks za 45Kč.


Máme i vejce nosnic z volného chovu. Jde o potravinu, vyrobenou pro stát Česká republika. Monitorujeme aktuální akční letáky Kauflan Lidl, Tesco, . Bio a farmářské vejce a droždí. VEJCE M ks v prodejnách BILLA, platnost: 8. Můžete použít filtrování podle ceny.


Ušetřete při nákupu a vyberte si z velké . Průměrná hmotnost nosného typu je 1- 1gramů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.