středa 8. července 2015

Inoutic twinson

Výrobce motoru MT typ MTD ThorX 3 OHV. Tyto frézy však perfektně odklidí sníh pouze ze zpevněných povrchů, při práci na nezpevněných by mohlo dojít k poškození šnekového systému. Jednostupňová sněhová fréza SMART M 53.


To znamená, že sněhová fréza bude sestavena, naplněna provozními kapalinami, seřízena a odzkoušena. Sněhovou frézů tak dostanete připravenou ihned k .

Zapomeňte v zimním období na otravné odhazování sněhu lopatou a přenechte tuto namáhavou práci profesionálům. MTD SMART M jednostupňová sněhová fréza. Vpravo: jednostupňová snehová fréza , počas prevádzky.


Husqvarna ST 1je ideální pro majitele domů, kteří potřebují kompaktní, snadno ovladatelnou a výkonnou sněhovou frézu. Výkon v kompaktnom balení. Je určena pro odklízení sněhu z . Sněhová fréza Honda s koli na odklízení sněhu HS621.


Honda HS 6- sněhová fréza jednostupňová.

SNĚHOVÁ FRÉZA - jednostupňová sněhová fréza má ovládání šneku pomocí spojky, otočný škrabací nůž a skládací rukojeť pro snadnější skladování - při . Vyčistí sníh až na asfalt nebo jiný povrch. Hodí se na odklízení zahradních . Kategorie: Zahradní technika . Wolf Garten Select SF - jednostupňová sněhová fréza. Lehká, malá, jednostupňová sněhová fréza s jednoduchou obsluhou. Benzínový čtyřtaktní motor s pořádným výkonem uspokojí i náročné uživatele.


Popis : Motor benzínový, OHV 4- taktní. Pracovní šířka vyklízecího štítu 3mm, výška bunkru 2mm, velmi . Typ motoru, MTD ThorX 3 OHV. Tato jednostupňová sněhová fréza MTD Mse díky své hmotnosti vyznačuje velice snadnou manévrovatelností.


Pogumovaný šnek z polymeru perfektně . Gumový šnek vtahuje sníh dovnitř a . V případě záruční opravy tohoto zboží je doprava od vás do servisu a zpět včetně opravy zcela zdarma. Vše vyřídíme za vás = nulové . Mezi ně patří určitě kompaktnost celého zařízení. Dále je to menší hmotnost oproti ostatním modelům.

Všetky informácie o produkte Snehová fréza MTD M 5 porovnanie cien z. MTD M - jednostupňová snežná fréza Ideálna snežná fréza pre menšie plochy. Je to hlavně díky tomu, že tyto stroje jsou lehké a obratné. Podvozek z ocele a plastu.


VeGA L-elektrická sněhová fréza jednostupňová , která je vhodná pro rychlé odklízení sněhu z cest, nájezdů, chodníků a dvorků. Cub Cadet 2LHP - jednostupňová sněhová fréza POUZE NA OSOBNÍ ODBĚR objednejte v eshopu. Benzínová snehová fréza HONDA HS 5odhadzuje sneh v jednom stupni, to znamená, že frézovací nôž zhŕňa sneh a zároveň ho prehadzuje cez komín na . JEDNOSTUPŇOVÁ SNĚHOVÁ FRÉZA. Technické parametry stroje.


Pravidla dopravní bezpečnosti. Dvoustupňové sněhové frézy Cub Cadet řady 2X zvládnou i ty největší zimní vánice. Díky čtyřtaktním motorům Cub Cadet OHV s elektrickým startérem, řízení s . Tak přesně pro vás je určena jednostupňová benzinová sněhová fréza HONDA HS 500. Je vybavena originálním 4-taktním benzinovým motorem HONDA s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.