čtvrtek 2. července 2015

Hadice calortec

Hadice calortec

Tlaková hadice pro horkou vodu a chladící kapaliny) Průměry: od 10mm do 40mm. Specializovaný eshop s technickými součástmi . Vhodná především pro vymýváí nářadí, průmyslových kontejnerů a cisteren. Měrná jednotka: m Pracovní.


Hadice calortec

Oplachovací hadice pro potravinářské a automobilové provozy. GMS Most - pecialista na hadice. Nejširší sortiment hadic. Profesionální přístup, kvalita. Vhodné pro čištění nádrže a potrubí páry v petrochemickém průmyslu.


Produkty Hydraulika Hydraulické průmyslové hadice pro páru a horkou vodu. Použitá výztuha, oplet – textilní. Předchozí produkt Další produkt.


Tlakové i nízkotlaké hadice pro široký rozsah použití, včetně speciálních aplikací. Ceny jsou uvedeny za 1m hadice. Potřebný počet metrů lze objednat zadáním čísla do kolonky Množství. Přitom díky umístění spirály na povrch hadice si zachovávají velmi dobrou ohebnost a stlačitelnost.


C895340B-9788-4543-8F59-70C665F82124} _V. Cena na vyžiadanie, prosím . Názvu, Ceny, Data vložení. Hľadaný tovar sa v zadanej kategórii nenachádza. Filter: Názov, rozmer: Skladom:.


Hadice calortec

HADICE NA KAPALINY, FEKÁLIE A SPLAŠKY - SPIRO PVC/P; SPIRO. Calortec 1teplovod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky