středa 8. července 2015

Best klasiko pro nevidomé

Best klasiko pro nevidomé

Hledáte vhodnou dlažbu pro vaši stavbu? Dlažba s výraznými reliéfními výstupky pro realizace komunikací pro nevidomé a slabozraké. Určena pro ryze pochozí plochy. Délka: 2mm Šířka: 1mm . Kameny s reliéfním povrchem pro nevidomé a slabozraké k vytvoření signálních a varovných pásů na chodnících, před přechody a na nástupištích MHD. Powered by RS Web Solutions.


Best klasiko pro nevidomé

U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. BEST, Výroba cementového zboží a umělého kamene, výroba betonové dlažby:. Kladení zámkové dlažby komunikací pro pěší tl mm. SIGNÁLNÍ PÁS Z RELÉFNÍ DLAŽBY. Chodník bude z betonových dlaždic a betonových obrubníků firmy BEST.


STANDARD barva: kontrastní k barvě okolné. PRO NEVIDOMÉ rozměry: 2x 10 tl. Chodník je ukončen u nové dlažby vjezdu k prodejně Elektro . Best KLASIKO pro nevidomé v šíři.


Best klasiko pro nevidomé

BESt – KlaSIKo pro nevidomé. Rozebrání dlažeb pro pěší z mozaiky,vč. Vjezdy jsou také navrženy z betonové dlažby barvy šedé, např. Příplatek za kombinaci dvou barev u . Povrch lze upravit i kulatými výstupky pro nevidomé. Odkopávky a prokopávky nezapažené pro silnice.


Dále byla dlažba pro nevidomé šedivé barvy nahrazena za. Základ pro sníženou DPH, 1 , 0.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.