pondělí 11. května 2015

Rotační plečka vari bazar

Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů vari. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Plečka , okopávačka VARI , TERA. Přímo u prodejny v Libici nad Cidlinou můžete navštívit také bazar. Zde najdete repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo doprodeje strojů s . Dom a záhrada - Plecka vari bazár.


Rotační plečka vari bazar

Je nezbytným pomocníkem pro všechny pěstitele zeleniny, vína a majitele skleníků. Vari plečka s motorem jikov. Rotační plečka slouží pro povrchové kypření a . STROJ A PŘÍSLUŠENSTVÍ: Motor VARI JIKOV 6HP Dekompresní ventil - snadné startování. Sekačka DAKR nové provedení. Zdravím všechny vynohradníky.


Internetový bazar , ve kterém rychle a snadno naleznete vše co hledáte. Pro majitele strojů staršího data výroby TERRA - VARI. Ve výrobním programu nadále zůstává příslušenství pro původní provedení malotraktorů TERRA a VARI. Autorizovaný prodejce Vari. Vysokootáčková rotační plečka , která šetří Váš čas.


Rotační plečka vari bazar

Provzdušňovače, vertikutátory, prodej a servis, akce, akční ceny, slevy, použité stroje, bazar. NOVINKA - motorový provzdušňovač - prosekávač VARI PP-60. Ostatní zemědělská technika - prodă˘m pleäťku k vari terra, nabídky - prodám, prodej,.


Skládá se z těchto částí - pohonná jednotka, převodová skříň s nápravou, převodová skříň s koly, žací stroj, rotační plečka , . Vyhledávání slova rotavator, v našem bazaru. Prodám sekačku VARI Agrozet Jičín. Součástí jsou závaží, montážní stojan, pluh obracák, . V setu dostanete stroj 2v u kterého lze snadno vyměnit pročesávací pružiny za. Mnoho majitelů Vari Systému se vrací k pěstovaní. Převodová skříň VARI DSK-3určeno pro taktní motory DOPRAVA ZDARMA.


Podložka třecí VARI F-5a TAJFUN-137500. Rozprostírač senáže/siláže pro čelní/zadní závěs, pohon 540/10ot/min, vodou plnitelná rotační buben šíře 2cm,pohyb vlevo - vpravo stupňů. VARI Set pro přestavbu RP-Tna PP-60. Tento přestavbový set je určen pro majitele rotační plečky RP-Tnebo RP-T2/S, kteří si chtějí pořídit .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.