pondělí 4. května 2015

Nájezdový obrubník abo

Nájezdový obrubník abo

U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST. Obrubník betonový silniční ABO 2- 15 . O jejich kvalitě svědčí dvacetiletá záruka, kterou na tyto . Objem (m ), Hmotnost (kg).


Nájezdový obrubník abo

BST Mono obrubník nájezdový 1m rovný přírodní. OBRUBNÍK NAJEZDOWY parkoviste. Přechodový levý silniční . Na dotaz „ obrubník abo 2-15“ jsme našli:. VODICI PÁS MISTA PRO PŘECHÁZENÍ.


Univerzální silniční obrubník je určen zejména pro dopravní stavby, kde je hlavním požadavkem kvalita. LEGENDA INŽENÝRSKÝCH SÍTÍ: KANALIZACE. SILNIČNÍ PŘÍDLAŽBA – kamenný dvouřádek. Cena za zahradní obrubník ABO 4-20.


Nájezdový obrubník abo

U stávajících zjištěných vjezd bude proveden sníŽený nájezdový obrubník ABo 2- 15N, který musíbýt osazen min. BGZ-S LINIOVÝ ŽLAB pro vysokou zátěž. Svislé dopravní značení . PŘEKÁŽKA O VÝŠCE DO cm).


Zahradní a chodníkový obrubník je určen především k vymezení chodníků na zahradách, v okolí. V místě křížení s komunikací Pivovarská bude osazen nájezdový obrubník ABO. LÁBEK ACO DRAIN osa komunikace 2922.


ABO 100/15/do betonového lože s převýšením 20mm nad hranu stávající. Stykovou hranu s MK bude tvořit nájezdový obrubník a z vnější strany bude plocha lemovaná betonovým obrubníkem ABO 2-15. Povrch parkovacích stání je.


Betonový silniční obrubník GRANITOID ABO nájezdový 100/15/je určený k zajištění plynulého přechodu jednotlivých obrubníků dle požadavku úpravy . Abo Valve Mezipřírubová klapka pro vodu 923B10 Mezipřírubová uzavírací klapka je. PRESBETON Silniční obrubník ABO 2-přírodní 1000x150x2 PRESBETON Silniční obrubník nájezdový ABO 2-N přírodní 1000x150x150 . Přijďte si některý produkt, ať betonovou palisádu či obrubník , právě….

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.