pondělí 11. května 2015

Křovinořez za odvoz

Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Křovinořezy - porouchany krovinorez za odvoz , inzerce.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Dům a zahrada - Krovinorez 7bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve . Prosím kdo by měl nepotřebnou sekačku na trávu nebo křovinořez ,i nefunkční. Děkuji za případné nabídky. Vyberajte z 2inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Vystavit v této kategorii. KOVOVÁ strunová HLAVA na křovinořez. Půjčujeme elektrické i benzínové křovinořezy a vyžínače různých výkonnostních tříd.


Od malých a lehkých modelů pro dokončovací práce na zahradě až po . Sekání křovinořezem (včetně obsluhy). Cena za odvoz posečené trávy, shrabaného listí apod. Potřeboval bych doporučení a vaše zkušenosti s křovinořezy , uvažuji o nákupu. Sekám na chalupě, která je v poměrně velkém svahu, přerostlou trávu, bez . GARANCE BEZSTAROSTNÉHO SERVISU - v případě poruchy zajistíme odvoz do autorizovaného servisu do hod.


Lehký a kompaktní vyžínač. Kroměřížská firma posečto. Vám nabízí servis sečení trávy - údržbu Vašich zatravněných ploch, práci křovinořezy a likvidaci posečených travin, včetně odvozu. Zajistíme odvoz do servisu. Stroje u nás nakoupené opravujeme přednostně.


Provádíme revize motorových pil a křovinořezů. Vlastní likvidaci ( odvoz ) odpadů zajišťuje oprávněná osoba (společnost AVE).

TST (fukar na listí, rider Husqvarna, křovinořez , ruční sekačka, malotraktor atd). Pokos travního porostu i případného náletu, výhrab, odvoz a zákonná likvidace. Asi tušíme, na co právě myslíte – křovinořez nebo bubnová sekačka by . Nový křovinořez STIGA SBC645KD nyní nově používá nízkoemisní motor od.


Trávu z Vaší zahrady uklidíme a zajistíme její odvoz. Prodám Multifunkční křovinořez Zipper ZI-GPS 182. Prodám NEPOUŽITÝ Multifunkční křovinořez CMI 4v1. Odvoz veškerého odpadu, který odborně a ekologicky likvidujeme. Pastva ovcí a koz nebo pastva skotu a koní nebo seč křovinořezem , ručně vedenou sekačkou, lehkou mechanizací (hrabání, nakládání, odvoz ), do 30.


U nás najdete robotické sekačky, sekačky, traktory, křovinořezy , pily a další zahradní. Firma Roušavý z Lipovky zajistí pohodlné naložení zboží i odvoz zdarma. Odvoz starého spotřebiče Rádi vám bezplatne odvezeme i starý spotřebič (kus za kus - podobného typu a použití). Stačí tuto službu objednat při objednávání . V případě potřeby samozřejmě zajistíme odvoz a ekologickou likvidaci posečeného. Jedná se v první řadě o křovinořezy.


Cenu si výherce může vyzvednout na pobočce, popř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.