pátek 8. května 2015

Jolly mat elektra sro

Veškeré příslušenství značky JOLLY Pro vysavače od výrobce MaT Elektra , zakoupíte na naší prodejně v Praze. Normální balík : 14Kč vč DPH 2. Objednané zboží Vám bude doručeno na dobírku do firmy. Platba bude uskutečněna při dodání zásilky. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny MaT Elektra , s. Jolly je jedním z největších importérů . Chcete i při nákupu sáčků zůstat doma - tedy jinak, hezky česky?


Biskupcova, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty . Sáčky do vysavačů EJOLLY papírové 5ks Sáčky do vysavače Epapírové 5ks. Vrecká do vysávača - ponúkame Vám . Vážení zákazníci, děkujeme. Univerzální JOLLY Turbokartáč vzduchový s rotačním kartáčem pro všechny . Místo podnikání (provozovna):.


Název výrobku: JOLLY - vůně do vysavače, hnědá, skořice. Jméno nebo obchodní jméno: MaT Elektra s. Nový sáček JOLLY RMAX pro vysavače řady ROWENTA Silence Force Extreme. Ke každému balení sáčků přidává firma MaT Elektra s. Prodej elektro materiálu, svítidla, malé domácí spotřebiče.


TradeSNS devotes itself to providing importers data,customs data for global exporters.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.