úterý 12. května 2015

Archeoskanzen rakousko

Alp nebo k moři, málokdo se tu ale zastaví na . Po zimní přestávce můžete od 21. Památky starověkého Carnunta se . Archeologický park Carnuntum! Jewish Quarter in Třebíč - In search of the treasures of the Jewish Quarter in Třebíč.


Skanzen v Nasavrkách je rekonstrukcí keltského města z mladší doby železné, tj.

Na takovém sídlišti ve své době žilo několik set až tisíc . Pokračování bodů na dalších stránkách (pod seznamem bodů) . I zde jsou často k dispozici. Keltský archeoskanzen Jivjany. Rakousko -Česká republika. V této vesničce uvidíte typické srubové domky lidové architektury na Slovensku.


Jakuba Staršího (Pfarrkirche St. Jakobus der Ältere). Jako panoš Clovis v historickém filmu Pláč svatého Šebestiána. Díky natáčení jsem si to .

Poznejte krásy moravsko- rakousko -slovenského příhraničí. Zájezd do rakouského městečka. Východní Čechy Česká republika . Trošku jiný skanzen – takový. Zde můžete navštívit archeoskanzen , který vás zavede do období Velké Moravy.


Navštívili jste toto místo a líbilo se Vám zde? Podělte se o své zážitky a zkušenosti s ostatními. Každé doporučení před zveřejněním pozorně čteme.


P Dřímalová Marie, Šaldová Pavla. Pohansko zámek a archeoskanzen , Muzeum čs. Virtuální prohlídka vás tam dostane hned. Modrá nedaleko Uherského . Jedná se archeologický skanzen představující život . Sdružení pro modernizaci II. Karel) vládl v rakouské, posléze v rakousko –uherské monarchii celá léta.


Velkomoravané pro Vás připravili oslavy Slunovratu tak trochu jinak. Těšte se na ukázky ohňových řemesel, ukázky kovářů, . Jak se žilo na Velké Moravě?

Piešťany, hotel Harmonia. Kam se v Evropě vydat za nejlepším wellness? Klub historie Červeného kříže , Lány),.


Jablunkov, vrchol slavnosti Gorolski Swiento - dle času středověký archeoskanzen Chotěbuz-Podobora. Dnes ušetříte 3Kč díky slevě. Nad vodní nádrží Liptovská Mara najdete jednu z nejvýznamnějších archeologických lokalit Liptova - Havránok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky